24 august 2012

Pareri - produse AVON

Dupa cum se observa si din titlu,astazi m-am decis sa fac un mic review catorva produse AVON dupa ce le-am folosit indeajuns incat sa-mi dau o parere.
Primul produs este ''Spray-ul pentru protectie a parului '' are 100 ml iar pretul a fost de 15,99 lei.
Singurul lucru care imi place la acest produs este mirosul,in rest nu mi-a placut absolut nimic la el,nu mi-a folosit la nimic.
L-am fosit de vreo 3 ori iar dupa aceea nu l-am putut folosi pentru ca mi se incurca foarte rau parul si era foarte uscat.
Deci,o achizitie foarta rea,ca sa nu zic proasta.

Al doilea produs este '' Masca hidratanta de fata cu extract de masline'',pretul a fost 10 lei si are 75 ml.Pot sa spun despre aceasta crema ca imi place foarte mult,ador aceasta masca,o folosesc o data sau de doua ori pe saptamana,depinde de cum am timp.Dupa ce o aplic pe fata o las 20 de minute si dupa ce o indepartez cu apa imi face tenul catifelat si imi hidrateaza pielea.
Si inca un plus pentru acesta este faptul ca are un miros foarte placut,foarte fresh.

Si ultimele sunt doua spray-uri de corp.Le-am luat pe amandoua : cel cu particule aurii si particule argintii.Pretul a fost 11,99 lei si are 150 ml.
Parerea mea despre acestea nu este nici una foarte buna,nici una foarte rea.Nu se observa particulele aproape deloc, iar dupa aplicarea acestuia pielea ramane putin uleioasa.In rest se comporta foarte bine si miroase foarte bine .



Cam asta este tot pe ziua de azi.Sper ca v-am putut fi de folos.Pe data viitoare :D

Un comentariu:

  1. Mastile Planet Spa in general sunt foarte bune...mie imi plac

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere