29 august 2012

Tendinte toamna 2

Dupa cum spuneam si aici continuam seria despre tendintele din aceasta toamna.Daca am vorbit despre tendintele in materie de incaltaminte acum este randul vestimentatiei.
In primul rand aceasta toamna revine in mare forta stilul army si moda military,piesele în stilul military sau cele inspirate de moda safari îmbină materiale fluide care scot în evidență feminitatea.
Mie imi place foarte mult,mai ales sacourile sau paltoanele cu accente militare.Am gasit si cateva modele dragute :Stilul futurist,broderiile,materialele pretioase cum ar fi brocartul - ''Brocartul este o tesatura din matese superioara, inflorata sau ornamentata cu fire de aur sau argint'' si metalele pretioase(in special auriul).
 Influenta retro se regaseste si in vestimentatia din aceasta toamna.

Catifeaua neagra ar fi inca una din tendintele acestei toamne,poti opta pentru o rochie neagra,iar daca sa fii toata imbracat in negru te deprima poti opta pentru o fusta neagra.Culoarea care face trecerea dintre sezoane este albastru cobalt,fie vorba de rochii,pantaloni,fuste,culoarea albastra este vedeta toamna aceasta.Cam atat pe ziua de azi.Pe data viitoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu