3 februarie 2014

Fond de ten iluminator Yves Rocher

 Astazi vreau sa va vorbesc despre fondul de ten de la Yves Rocher despre care mi-am format o parere dupa cateva aplicari.
Tenul meu este sensibil,foarte uscat si cu unele zone rosiatice.Pana in momentul de fata am incercat cateva fonduri de ten si BB cream-uri dar nu prea mi-au fost de ajutor,probabil nici firma nu promitea foarte multe.
Dupa aplicarea fiecaruia ma ustura foarte rau fata iar in unele zone se formau mici portiuni uscate,daca ma intelegeti ce spun.Probabil fetele care au aceiasi problema ca si mine ma inteleg.
La achizitionarea acestui fond de ten nu aveam asteptari foarte mari,deoarece aproape de fiecare data cand eram entuziasmata de un produs trebuia apoi sa nu il mai suporte tenul meu.
Asa ca am asteptat ceva timp si dupa cateva aplicari,daaaa,pot spune ca este un fond de ten extraordinar pe care tenul meu l-a acceptat cu foarte mare usurinta.

Produsul este prevazut cu o pompita care permite sa aplicam cat produs este necesar,eu am nevoie de 2 - 3 pompite pentru a-mi acoperi tot tenul.
Dupa aplicare tenul meu chiar devenise mai luminos,textura pielii netezita iar tenul uniformizat,fara sa mai am sezatia de usturime.Pielea mea in sfarsit ''respira''.
Acoperirea din punctul meu de vedere este una foarte buna plus ca asigura tenului un confort maxim.


  • Componente de origine vegetala. : extract de Orez, apa de Albastrele, extract de Soia, vitamina E
  • Culoare - Beige 200 
  • Contine: 30ml


Ca sa si demonstez ceea ce am spus o sa va las cu cateva poze :
                                                                                                                                                         


 A mai folosit cineva acest fond de ten? 
Ce parere aveti despre el?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu