2 octombrie 2012

Favoritele lunii septembrie

Este prima data cand fac un post de acest gen mai ales ca luna aceasta nu prea am folosit foarte multe,asa ca nu va asteptati sa fie prea multe.


Pe primul loc si cea mai folosita a fost paleta de la Sleek ''Oh so special'' pe care am folosit-o aproape in fiecare zi.
Al 2-lea produs pe care l-am folosit si se poate observa si din poza ca mai este foarte putin a fost rujul de la oriflame ''coral rose'',chiar o sa vreau sa il si recumpar,mi-a placut foarte mult.
Fondul de ten de la oriflame de asemenea este aproape gol,are o acoperire medie spre mare,aveam nevoie de acest fond de ten pentru ca si luna aceasta a fost foarte cald si nu vroiam sa imi incarc foarte mult tenul.
Pudra bronzanta de la elf ''sun kised''am folosit-o de asemenea pentru un efect de bronz,dar nu pe toata fata ci doar pe pometi.
Rimelul ''Spectra lash de la AVON'' l-am folosit in fiecare zi,este un rimel destul de bun  dar nu face minuni pentru gene,dar nu este foarte rau.
Si ultimul este gelul eyeliner de la Elf,pur si simplu il ador,este foarte pigmentat si nu s'a uscat deloc,nu se intinde,rezista perfect.

Cam astea sunt cele mai folosite produse din luna aceasta.
Pe data viitoare :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu